Om KontorHotellet

Kontorarbejdspladser centralt i Holbæk

 

KontorHotellet Holbæk – for virksomheder og pendlere
Huset rummer 1-8 mands kontorarbejdspladser og ligger centralt i Holbæk med fri parkering, elevator og gode adgangsforhold – også for kørestolsbrugere. Der er kun 200 m til gode indkøbsmuligheder og 450 m til togstation, men alligevel ingen problemer med støj.

Du får en velindrettet kontorarbejdsplads i et lyst og præsentabelt miljø med kantine, et udvalg af dagens aviser og adgang til diverse kontormaskiner. Du møder også andre mennesker hver dag, hvilket ofte er et afsavn, når man har hjemmearbejdsplads.


Værdier

Vi tror på den enkelte persons lyst og ret til at forme sit liv på en måde, så arbejde, familie, børnepasning, sport, fritid og kulturelle oplevelser og ikke mindst social kontakt med venner, går op i en højere enhed.

Vi mener, at KontorHotellet Holbæk kan blive en brik i denne mosaik.


Vision

Vi udbyder velindrettede og velfungerende kontorarbejdspladser i et inspirerende miljø.


Mission

Vores bærende idé er ”at flytte data i stedet for mennesker”. En pendlertilværelse koster nemt flere timer hver dag. En arbejdsplads i KontorHotellet Holbæk giver derimod mulighed for at sige farvel til dårligt anvendt tid – og goddag til en konstruktiv og fleksibel hverdag.

Velkommen i et inspirerende og dynamisk kontormiljø!

 

Kontorhotellet ejes og administreres af
D.G. Ejendomme
Lerhøj 19
4220 Korsør