Mødelokaler

Mødelokaler i alle størrelser

KontorHotellet i Holbæk er i besiddelse af mødelokaler i flere forskellige størrelser med plads til op til 56 personer – dog max. 40 spisende. Alle vores mødelokaler er lyse og moderne, og de er udstyret med whiteboard-tavler, ligesom projektor og flip-over ligeledes er til rådighed i alle lokalerne.

Vi udlejer mødelokaler i alle ugens dage både dag og aften, og vores mødelokaler bliver bl.a. anvendt til:

  • Møder
  • Kurser
  • Foredrag
  • Temadage
  • Konferencer

Forplejning kan tilbydes uanset arrangement

Vi tilbyder gerne at varetage forplejning i forbindelse med dit møde eller arrangement, og tilbyder forskellige løsninger.

Bl.a. tilbyder vi morgenmad, som inkluderer hjemmebagt brød m/ ost, syltetøj og smør, samt kaffe, the, vand og et flot frugtfad.

Ligeledes kan vi arrange frokost i vores kantine efter nærmere aftale. Inkluderet er også kildevand og sodavand. Endelig tilbyder vi eftermiddagskaffe- og the samt hjemmebagt kage.

Hvis du har individuelle ønsker til forplejningen til dit møde, kursus eller andet arrangement, så er vi altid klar til at imødegå dine ønsker.

Kontakt os i dag

Hvis du skal afholde et møde, kursus, foredrag eller andet i Holbæk, Odsherred eller omegn, så har KontorHotellet det rigtige lokale til en fordelagtig pris. Kontakt os i dag på 29 29 60 45 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.