Lokaler

Lokaleudlejning til mange formål

KontorHotellet tilbyder lokaleudlejning til de fleste typer virksomheder. Vores lokaler kan både rumme hjemmekontor eller en hel virksomhed – vi finder altid en passende løsning. Vi er beliggende i centrum af Holbæk og er et ideelt sted for personer og virksomheder, der vil spare tid på transport til og fra arbejde. Vi har mange forskellige typer af kontorer og lokaler, og tilbyder bl.a. leje af:

  • Enkeltmandskontorer
  • Forskellige typer kontorer med plads til 2-6 personer
  • Mødelokaler i forskellige størrelser
  • Samtale/terapirum

Alsidigt landskab

Med et lokale hos os, er du altid sikker på at komme ind i et miljø med mange forskellige fagområder og typer af virksomheder. Vores lejere har været alt fra ingeniørfirmaer og rådgivere til forskellige typer af terapeuter. Fælles for dem er, at det enten er personer, der vil spare tid ved at have lejet et lokale hos os, eller små, ofte nystartede virksomheder, der har brug for et kontor med gode faciliteter.

Favorable vilkår

Vi tilbyder ikke “bare” kontorudlejning. Hos os får du også adgang til mødelokaler, gæstekantine og pakkerum, ligesom du kan benytte vores bemandede reception til modtagelse af eventuelle gæster. Vores løsninger er meget fleksible, og der er kun én måneds opsigelse på alle vores lejeaftaler. På den måde er det en ideel løsning til et nystartet firma, der skal finde fodfæste. På trods af det, bliver de fleste virksomheder hængende i væsentligt længere tid.

Du kan her på hjemmesiden se, hvilke lokaler, vi i øjeblikket har ledige. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 29 29 60 45, for at høre om vi har løsningen, der passer til dine behov.

Tomandskontor, 2. sal Firemandskontor, 2. sal
Mødelokale, 1. sal Firemandskontor, 1. sal Etmandskontor, 1. sal
Tomandskontor, 1. sal Mødelokale, 2. sal Gang, 2. sal
Trappeopgang Gang og elevator